Urgent--Socket Application problem | developer.brewmp.com Urgent--Socket Application problem | developer.brewmp.com

Developer

Urgent--Socket Application problem

Forums:

Hi,
Im writing an application that can read a url page ..I have opened the socket
and connected ..Its giving me AEE_NET_SUCCESS..But in the call back an error code for eError is passed with value 577.And all my further read and write is failing ..Im using SDK2.0 with Visual Studio 2003.net

you have to use the IWeb interface instade of Isocket interface as accessing webpages requires a secure connection that is posiable through the Iweb interface.

you have to use the IWeb interface instade of Isocket interface as accessing webpages requires a secure connection that is posiable through the Iweb interface.

Sunil,
thankyou very much for your fast reply..That means local server can be accessed by sockets which does not contain any web pages or nor trying to download one..But that is also giving the same error

Sunil,
thankyou very much for your fast reply..That means local server can be accessed by sockets which does not contain any web pages or nor trying to download one..But that is also giving the same error

Web pages can't be accessed by ISocket interface with simple Isocket_Read(). You require a Iweb interface. :)

Web pages can't be accessed by ISocket interface with simple Isocket_Read(). You require a Iweb interface. :)

Im sorry the problem is in connecting with the server..My socket connect is failing eventhough it is showing success .
Its giving an error in the call back equal to 577 ...Please help me how to connect successfully..Im connecing to a local server

Im sorry the problem is in connecting with the server..My socket connect is failing eventhough it is showing success .
Its giving an error in the call back equal to 577 ...Please help me how to connect successfully..Im connecing to a local server

hi,
Description for error code "577" you are getting is "subsystem establishment in progress". For sample code on how to use sockets plz. check the NetDiagnostics example provided with SDK.
Hope it helps.
Regards,
Ali

hi,
Description for error code "577" you are getting is "subsystem establishment in progress". For sample code on how to use sockets plz. check the NetDiagnostics example provided with SDK.
Hope it helps.
Regards,
Ali

can we see the Server connection and connection callback functions. So that we can resolve the problem together.

can we see the Server connection and connection callback functions. So that we can resolve the problem together.

I found that I made a mistake in initialising the socket and the control is going there twice which disconnects the established connection during the second
round.. I made only one initialisation and everything is working fine
Thankyou verymuch..You guys have really give me to use forums
Thanks

I found that I made a mistake in initialising the socket and the control is going there twice which disconnects the established connection during the second
round.. I made only one initialisation and everything is working fine
Thankyou verymuch..You guys have really give me to use forums
Thanks