Need Help for IWEB_GetResponse | developer.brewmp.com Need Help for IWEB_GetResponse | developer.brewmp.com

Developer

Need Help for IWEB_GetResponse

Forums:

hi people,

IWEB interface with Kyocera's Soho Kx1 phone is not working in my application,
the same code works perfectly fine with other devices....

first when i tried it with Kx1 I got the web response with a WEB_ERROR_CONNECT (which is something -1289) but now when i try doing it i m noteven able to get WebResponse...

if(CALLBACK_IsQueued(&pMe->m_Callback)==FALSE)
{
CALLBACK_Init(&pMe->m_Callback, WebResponse, pMe);
IWEB_GetResponse( pMe->m_pIWeb,
(pMe->m_pIWeb, &pMe->m_pIWebResp , &pMe->m_Callback , pMe->m_pszURL ,
WEBOPT_HANDLERDATA, pMe,
WEBOPT_HEADER, pMe->m_pszHeader,
WEBOPT_CONNECTTIMEOUT,35000,
WEBOPT_END));

#ifdef IWEB_DEBUG
DBGPRINTF("Calling IWEB_GetResponse");
#endif
}

please help....

and yes one more query, here i m using time out option in which i pass 35000, so how is the time out situation handled does it pass control to WebResponse with some indication for timeout?????

did it works with out time out ?

did it works with out time out ?

yes it does work fine on other phones with same code wich i have posted already...
thanx for your reply....
please suggest some correction if i m going wrong somewhere..

yes it does work fine on other phones with same code wich i have posted already...
thanx for your reply....
please suggest some correction if i m going wrong somewhere..

pWebRespInfo->nCode
plz ckeck code if u nceode 200 then valid response othewise some error plz check u code
200 is acceptable

pWebRespInfo->nCode
plz ckeck code if u nceode 200 then valid response othewise some error plz check u code
200 is acceptable

hey guys.....
U all rock.....
I was getting error -1289 & it was very problematic....
i got the clue from this discussion....
it was something related to connecttimeout ...
So guys, if u get -1289, then do check timeouts also.. :D .

hey guys.....
U all rock.....
I was getting error -1289 & it was very problematic....
i got the clue from this discussion....
it was something related to connecttimeout ...
So guys, if u get -1289, then do check timeouts also.. :D .

Try to make a new connection right after 1289 code. I've made a loop:
- Start a connection.
- If I got 1298 - close responce, clear all and repeat item 1.
In my cases it helped.

Try to make a new connection right after 1289 code. I've made a loop:
- Start a connection.
- If I got 1298 - close responce, clear all and repeat item 1.
In my cases it helped.