GPS Device on BREW | developer.brewmp.com GPS Device on BREW | developer.brewmp.com

Developer

GPS Device on BREW

Forums:

Hi all,
I have a GPS device ..which i have connected to the Emulator and wrote an app. to read the info using IPOSDet interface..
Ok.
Now the problem is that when i use it to read a .bgp file to simulate a GPS it works great.. but when I set the settings to serial port to com2 and turn the GPS on, it does not return any values..all it returns is zero values..
no lat longs etc.. nothing..but the event fires perfectly well..ie the callback function is called correctly..but no values ..
y??
what is the step ,that i followed, went wrong.?

any1.

plz help

PS: I am using a GARMIN 15L-W Gps chip.

this is output i am getting
.........................................................................................
GIS Key press
==> OEM_Validate_SetGPSConfig: AEEGPS_MODE_TRACK_LOCAL
==> IPosDet_GetGPSInfo
GIS Dialog Start
GIS EVT_KEY
#*p:ECode:102, Key:e025
#*p:ECode:101, Key:e035
#*p:ECode:100, Key:e035
GIS Key press
GIS DIALOG End
==> PosDet_PrivacyCB
==> PosDet_Create
==> OEM_PDSM_Init
==> PosDet_Cleanup
==> PosDet_DispatchCB ************
==> PosDet_CallbackCancel
==> PosDet_ExtractRequest
==> PosDet_Destroy
==> IPosDet_Release
inside getGpsInfo
String: lat= 0 lon= 0
#*p:ECode:102, Key:e035
#*p:ECode:101, Key:e034
#*p:ECode:100, Key:e034
GIS Key press
-----------------------------------------------------------------------------------
here lat and lon varialbles should contain the real values
which i normally can get when i use a .BGP file ..but when it comes to the real device ..it does not work ...y?
regards

this is output i am getting
.........................................................................................
GIS Key press
==> OEM_Validate_SetGPSConfig: AEEGPS_MODE_TRACK_LOCAL
==> IPosDet_GetGPSInfo
GIS Dialog Start
GIS EVT_KEY
#*p:ECode:102, Key:e025
#*p:ECode:101, Key:e035
#*p:ECode:100, Key:e035
GIS Key press
GIS DIALOG End
==> PosDet_PrivacyCB
==> PosDet_Create
==> OEM_PDSM_Init
==> PosDet_Cleanup
==> PosDet_DispatchCB ************
==> PosDet_CallbackCancel
==> PosDet_ExtractRequest
==> PosDet_Destroy
==> IPosDet_Release
inside getGpsInfo
String: lat= 0 lon= 0
#*p:ECode:102, Key:e035
#*p:ECode:101, Key:e034
#*p:ECode:100, Key:e034
GIS Key press
-----------------------------------------------------------------------------------
here lat and lon varialbles should contain the real values
which i normally can get when i use a .BGP file ..but when it comes to the real device ..it does not work ...y?
regards

I have the exact same problem and don´t know how to solve it... ));

I have the exact same problem and don´t know how to solve it... ));