Forums | developer.brewmp.com Forums | developer.brewmp.com

Developer

Forums

Forums:

I have a QCP3035e cell phone. I used AppLoader to load a module to the device. When I ran the program on the phone it gave me a sig file error. I relaised I had to generate sig file. I did generate the sig file and now when I download the files to the handset it dosenot give any errors, but when I reset the handset the Module is not listed.

Any help will be appreciated.

i got that on my lg but that was because it was the wrong version of brew ( 2.0 app on a 1.x ) phone.
check the mif

i got that on my lg but that was because it was the wrong version of brew ( 2.0 app on a 1.x ) phone.
check the mif

Sudhir,
Check this thread.. It could be helpful...I feel the problem is with the mif.
Regards
Arun Bangari

Sudhir,
Check this thread.. It could be helpful...I feel the problem is with the mif.
Regards
Arun Bangari

My problem is I can't see the new application on my handset. I don't get any error messages as in others cases that my friends have mentioned.
Funny thing is I could load another application but not this specific application.
Any other suggesttions are welcome.

My problem is I can't see the new application on my handset. I don't get any error messages as in others cases that my friends have mentioned.
Funny thing is I could load another application but not this specific application.
Any other suggesttions are welcome.

Is your phone test enabled ?
I had similar problem but was fixed when my device was test enabled.. A qualcomm person should help you get your phone test enabled.
Also when you say another app you mean app that you download on the phone or something that already exists ?
-Premal

Is your phone test enabled ?
I had similar problem but was fixed when my device was test enabled.. A qualcomm person should help you get your phone test enabled.
Also when you say another app you mean app that you download on the phone or something that already exists ?
-Premal

Premal,
The problem was solved by sending my phone to Qualcomm and having it Test enabled.
Thanks,
:)

Premal,
The problem was solved by sending my phone to Qualcomm and having it Test enabled.
Thanks,
:)