Forums | developer.brewmp.com Forums | developer.brewmp.com

Developer

Forums

Hello All,

I am trying to play Audio/Video file in uiOne using IMedia Interface as illustrated in Media example in uiOne SDK Examples. ".mp3" as well as ".3g2" files are being attempted to play but I am getting strange behaviour. Audio/Video file that plays successfully, fails to play when played again. When I try to play media file, sometimes it plays and sometimes not. Same is the case with Video file. Even in case of Video file, video is played but not audio and sometimes audio is played but not video. I am not getting the exact reason why is this happening?

Can anyone shade some light over the problem? What are the possible reasons for this behavour?

I am defining the video display area from the actor and all events from trig to actor and vice-versa are sent and received properly.

Waiting for quick reply...

Thanx in advance.

Hi,
Are you trying this example in Simulator or on device?
I have executed video example successfully on moto razr cell.
-Amod Chourasia

Hi,
Are you trying this example in Simulator or on device?
I have executed video example successfully on moto razr cell.
-Amod Chourasia

Are you using the uiOne Media Actor example?
I have tried running on simulator as well as device(LG VX8500).
It runs but not always.
Can you tell me on which device have you loaded and how have you loaded?
Also i tried making some modification to the example by loading the video files from the device share folder.
Still it didnt worked :confused:
Please help me......

Are you using the uiOne Media Actor example?
I have tried running on simulator as well as device(LG VX8500).
It runs but not always.
Can you tell me on which device have you loaded and how have you loaded?
Also i tried making some modification to the example by loading the video files from the device share folder.
Still it didnt worked :confused:
Please help me......