Forums | developer.brewmp.com Forums | developer.brewmp.com

Developer

Forums

Hello All,

I am newbie.

My application crashes and showing me DisAssembler, with assmbly instruction.

How to resolve that??

Every answer will be appreciated...

Thanks !

probablly some pointer is being passed as NULL to a Interface.
Or you may be using a Interface pointer before creating its instance.
 
first try to identify the area of crash, if on simulator, put break points and debug through the code.
Once you identify area check the above two pointers to see if you are using the interface pointer correctlly.

probablly some pointer is being passed as NULL to a Interface.
Or you may be using a Interface pointer before creating its instance.
 
first try to identify the area of crash, if on simulator, put break points and debug through the code.
Once you identify area check the above two pointers to see if you are using the interface pointer correctlly.

Hey SPratap,
The crash is occuring before init function, So How can I trace that?

Hey SPratap,
The crash is occuring before init function, So How can I trace that?

crash is occuring at 
" 03EC3BAF mov edx,dword prt [ecx+4] "
in DisAssembly  :(
Any Suggetion, Please ?
 
 

crash is occuring at 
" 03EC3BAF mov edx,dword prt [ecx+4] "
in DisAssembly  :(
Any Suggetion, Please ?
 
 

if its before initAppData, then there may be some issue in how module is getting loaded. or even simulator that you are using.
 
1. Can you try creating a new project using Brew MP Add In and see if it is working fine.
 - if this works. Mode your project files to this project.
2. Is any other App working fine on the same simulator?

if its before initAppData, then there may be some issue in how module is getting loaded. or even simulator that you are using.
 
1. Can you try creating a new project using Brew MP Add In and see if it is working fine.
 - if this works. Mode your project files to this project.
2. Is any other App working fine on the same simulator?

I downgraded vs10 to vs8.
Now it is working fine on vs8.
Thanks sPratap :)
 

I downgraded vs10 to vs8.
Now it is working fine on vs8.
Thanks sPratap :)
 

may have been an issue with plugin installation.

may have been an issue with plugin installation.

Yeah That may be a issue, VS10 may not be cofortable with Brew Mp :)
 

Yeah That may be a issue, VS10 may not be cofortable with Brew Mp :)
 

just as a note VS2008 is also compatible.
Even now, if you create new Apps using VS2008 plugin you face similar issues?

just as a note VS2008 is also compatible.
Even now, if you create new Apps using VS2008 plugin you face similar issues?