Forums | developer.brewmp.com Forums | developer.brewmp.com

Developer

Forums

Hi

In exsisting Flash code c_ui_flashplayer which will be present in the samplecode section when we install BREWMP SDK, i tried to load flash_extensionapp.swf instead of sample.swf by changing the macro

#define SWF_MOVIE_FILE "flash_extensionapp.swf" but the flash is loading , can anyone tell how to load user created flash file in that code, what should i change where i am going wrong?

 

Regards

Srinag

Looks like "flash_extensionapp.swf" file wasn't installed to your target. Did you copy this file to applet directory? I was able to use "flash_extensionapp.swf" instead of "sample.swf". Here is what I did:
1. #define SWF_MOVIE_FILE "fs:/~/flash_extensionapp.swf" //earlier it was sample.swf
2. Go to VS Project->Brew MP Properties->Package tab and add "flash_extensionapp.swf" to list of package files so that it will be automatically copied to the applet dir.

Looks like "flash_extensionapp.swf" file wasn't installed to your target. Did you copy this file to applet directory? I was able to use "flash_extensionapp.swf" instead of "sample.swf". Here is what I did:
1. #define SWF_MOVIE_FILE "fs:/~/flash_extensionapp.swf" //earlier it was sample.swf
2. Go to VS Project->Brew MP Properties->Package tab and add "flash_extensionapp.swf" to list of package files so that it will be automatically copied to the applet dir.

HI  thnaks for ur reply, it worked actually.
I have one more question i have one .swf file, which uses .xml file to load the images from image directory, i m trying to open swf file thorugh code but it is not opening... i did the same thing what u mentioned above but unsuccesful. do i need to do anything else???????????????????????????????????????

HI  thnaks for ur reply, it worked actually.
I have one more question i have one .swf file, which uses .xml file to load the images from image directory, i m trying to open swf file thorugh code but it is not opening... i did the same thing what u mentioned above but unsuccesful. do i need to do anything else???????????????????????????????????????

did you copy the image directory in the Application folder?

did you copy the image directory in the Application folder?