Forums | developer.brewmp.com Forums | developer.brewmp.com

Developer

Forums

Forums:

I am trying to connect to server from my flash lite app using XML's sendAndLoad. But in the onLoad i get FALSE as status without giving error code. (Cannot use onHTTPStatus). I am using Motorazr v3c device. What can be the problem?
The same code works fine on the simulator.

harsha wrote:I am trying to connect to server from my flash lite app using XML's sendAndLoad. But in the onLoad i get FALSE as status without giving error code. (Cannot use onHTTPStatus). I am using Motorazr v3c device. What can be the problem?
The same code works fine on the simulator.
Are you sure that Motorazr v3c device supports XML (I assume you must be using UIOne sdk)? A year back when I was wrking on the same device, it didn't have the support, not sure abt today. Just check it up.

harsha wrote:I am trying to connect to server from my flash lite app using XML's sendAndLoad. But in the onLoad i get FALSE as status without giving error code. (Cannot use onHTTPStatus). I am using Motorazr v3c device. What can be the problem?
The same code works fine on the simulator.
Are you sure that Motorazr v3c device supports XML (I assume you must be using UIOne sdk)? A year back when I was wrking on the same device, it didn't have the support, not sure abt today. Just check it up.

I am working in flash lite 2.1 and using action script 2. It supports XML. But I had to write my XMLParser. So I think it shold work.

I am working in flash lite 2.1 and using action script 2. It supports XML. But I had to write my XMLParser. So I think it shold work.