Forums | developer.brewmp.com Forums | developer.brewmp.com

Developer

Forums

Forums:

Well,

I don't know if this has been addressed before, but i am getting a weird hang up on the simulator. The weird thing is that it only hangs when i am debugging. If i run the app, it works as intended but now i cant do no more with it since it wont let me debugg the new code im putting in. Has anyone else gotten this type of problem? I know its got to be something my code is doing to the emulator, since it has no problems debuging other programs.

Saludos,

alhiem wrote:Well,
I don't know if this has been addressed before, but i am getting a weird hang up on the simulator. The weird thing is that it only hangs when i am debugging. If i run the app, it works as intended but now i cant do no more with it since it wont let me debugg the new code im putting in. Has anyone else gotten this type of problem? I know its got to be something my code is doing to the emulator, since it has no problems debuging other programs.
Saludos,
Often this is caused by the fact that the debugger initializes data to garbage
(on purpose), so if you don't initialize it yourself you can get weird behavior.

alhiem wrote:Well,
I don't know if this has been addressed before, but i am getting a weird hang up on the simulator. The weird thing is that it only hangs when i am debugging. If i run the app, it works as intended but now i cant do no more with it since it wont let me debugg the new code im putting in. Has anyone else gotten this type of problem? I know its got to be something my code is doing to the emulator, since it has no problems debuging other programs.
Saludos,
Often this is caused by the fact that the debugger initializes data to garbage
(on purpose), so if you don't initialize it yourself you can get weird behavior.