Forums | developer.brewmp.com Forums | developer.brewmp.com

Developer

Forums

Hi,

I have a problem.

When I compile a Flash Application, I can't see my application on Simulator.

AppCreator is printed :

=== Log ====
Scanning for device packs...
Found 4 device packs.
Opened Parcel: C:\Program Files\Qualcomm\Brew MP 1.0 SDK Rev 2.2\samplecode\flash_extensionapp\helloactionscript.par
Compilation failed: ascii
===========

Help me please. I want to know a solution. Thank you.

I have the same problem
When I compile (flash CS4, AMC1.1, AS2) AppCreator launch and stop with the error message : "Compilation failed: ascii"
My OS is Vista
Please help us
Thanks

I have the same problem
When I compile (flash CS4, AMC1.1, AS2) AppCreator launch and stop with the error message : "Compilation failed: ascii"
My OS is Vista
Please help us
Thanks

Hi,
I get a clue to the solution of the problem.
I guess that AppCreator isn't support a Multi-Language directory path (unicode path).
(Example of "Windows Accunt Name" or "Uncode Directory Name", etc.)
If you use an unicode directory path or windows account name, you should be change only English (ASCII Code).
After a directory path and account have changed English language, it work very well.
Thank you.

Hi,
I get a clue to the solution of the problem.
I guess that AppCreator isn't support a Multi-Language directory path (unicode path).
(Example of "Windows Accunt Name" or "Uncode Directory Name", etc.)
If you use an unicode directory path or windows account name, you should be change only English (ASCII Code).
After a directory path and account have changed English language, it work very well.
Thank you.

Hi, I had same problem.
I used non-english name for the windows account.
If I changed the account name to english, it works well.
Thank you

Hi, I had same problem.
I used non-english name for the windows account.
If I changed the account name to english, it works well.
Thank you

Hi
My vista login account is English name.
The project is stored in D:\brew\test\xxx.fla
When publishing, the problem still appears, Compilation failed: ascii.
(flash CS4, AMC1.1, AS2)
Could anyone help?
Thanks
==========
Best Regards
Allen

Hi
My vista login account is English name.
The project is stored in D:\brew\test\xxx.fla
When publishing, the problem still appears, Compilation failed: ascii.
(flash CS4, AMC1.1, AS2)
Could anyone help?
Thanks
==========
Best Regards
Allen